Cyberpunk 2077 by mohl dostat neoficiální multiplayer

Cyberpunk 2077 by mohl dostat neoficiální multiplayer

Není žádným tajemstvím, že vývojáři z CD Projektu museli v průběhu vývoje Cyberpunku 2077 zrušit část původně plánovaného obsahu. Kromě druhého příběhového rozšíření se asi nejvíce mluví o multiplayeru. Absenci režimu decent více hráčů se snaží napravit ambiciózní fanouškovská modifikace s názvem CyberpMP. Její autor před nedávnem dovolil rozpracovanou verzi modu vyzkoušet youtuberovi s přezdívkou JuiceHead.

Výsledkem je níže přiložené video, ve kterém můžete vidět první verzi závodů nebo režimu crew deathmatch. V současné podobě ale modifikace neobsahuje žádné konkrétní mise, přičemž funguje spíše jako jeden velký sandbox. JuiceHead ve svém videu popisuje, že se multiplayer podařilo v obstojné kvalitě rozběhnout decent 20 hráčů na jednom serveru a mapě, což na takto ranou verzi není špatný výsledek.

Uvidíme, jak se snažení fanouškovské komunity vyvine discontinuance budoucna. Cyberpunk 2077 je okay dostání na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Be taught Extra


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *